SSG 08'in az hasar veren ancak fiyatına göre çok etkili bir keskin nişancı silahı olması, ilk rauntlarda onu uzun menzilli nişancılık için akıllı bir tercih haline getirmektedir.
―Resmî açıklama

SSG 08'in selefi için Schmidt Scout sayfasına bakın.

SSG 08, Counter-Strike: Global Offensive oyunundaki bir keskin nişancı tüfeğidir. Önceki oyunlardaki Schmidt Scout 'un yerini almıştır.

Genel bakışEdit

Steyr SSG 08 Avusturya yapımı kurmalı bir keskin nişancı tüfeğidir, Şarjörde 10 adet 7.62 NATO 'ya sahiptir. Önceki oyunlardaki Steyr Scout 'un aksine, SSG 08 atış başına daha fazla hasara sahiptir ve fiyatı daha düşüktür. Fakat Scout'tan daha ağırdır. SSG 08 kullanan bir oyuncunun koşu hızı 230'dur.

Selefine benzer olarak SSG 08 ile kafadan vurmak direkt öldürür fakat vücuttan vurmak öldürmek için yeterli olmaz. Fakat Scout'un aksine SSG 08 ile zırhsız bir rakibi karnından vurmak genelde direkt öldürür.

ÖzelliklerEdit

Bölge Ana Saldırı
Zırhsız Zırhlı
Kafa 352 299
Göğüs ve Kol 88 74
Karın 110 93
Bacak 66 66
Kırmızı ölümcül vuruşları simgeler.

Dış bağlantılarEdit

  • İngilizce Vikipedi'de SSG08

Also on FANDOM

Random Wiki