Glock-18 zırhsız düşmanlara karşı kullanışlı bir ilk raunt tabancasıdır ve üçlü atış yapabilir.
―Resmî açıklama

Glock-18 veya eski adıyla 9×19mm Sidearm, Counter-Strike serisindeki tabancalardan bir tanesidir. Serinin bütün oyunlarında Teröristler 'in varsayılan silahıdır.

Genel bakışEdit

Glock-18, Glock 17'nin üst modelidir ve Avusturya Anti Terörist birimi EKO Cobra 'nın isteği üzerine geliştirilmiştir.

Glock-18, Counter-Strike serisindeki en ucuz tabancadır. Global Offensive 'de $200'dır ve önceki oyunlarda da $400'dır. İlk üç Counter-Strike oyununda Glock-18 kullanan bir oyuncu saniyede 250 birim hareket eder, yani hızında hiç bir azalma olmaz. Fakat Global Offensive 'de Glock-18 kullanan bir oyuncunun hızı saniyede 240 birim olur. Glock ayrıca suyun altında ateş edebilen silahlardan bir tanesidir.

23 Ocak 2013 güncellemesinden önce Global Offensive 'de Glock-18 iki takım için de satın almaya mevcuttu.

ÖzelliklerEdit

CS 1.6
CS:CZ
CS:S
Bölge Ana Saldırı
Zırhsız Zırhlı
Kafa 98 51
Göğüs ve Kol 24 12
Karın 30 16
Bacak 18 18
Kırmızı ölümcül vuruşları simgeler.
CS:GO
Bölge Ana Saldırı
Zırhsız Zırhlı
Kafa 11152
Göğüs ve Kol 27 13
Karın 3416
Bacak 2121
Kırmızı ölümcül vuruşları simgeler.

Dış bağlantılarEdit

Also on FANDOM

Random Wiki